Ander nieuws

VRB’s [email protected] 2022 komt eraan !!!

today24/06/2022

Achtergrond
Op maandag 31 oktober is het weer VRB’s [email protected] Casino! In de mooiste concertzaal van Vlaanderen dansen we ons opnieuw een been uit op de grootste dans- en rockhits van de jaren ’80 en ’90.
Zorg dat je erbij bent!!! De voorverkoop start op woensdag 24 juni om 12u hier of bij Beans and dreams, Belseledorp 59 Belsele. Een ticket in voorverkoop kost 14 euro. Niet te lang wachten, want er is maar plaats voor 600 fuifbeesten.
VRB’s [email protected], op maandag 31 oktober. De deuren gaan open om 22 uur ’s avonds en terug dicht om 4 uur ’s nachts. En wees gerust, de dag nadien kan je uitslapen, want dinsdag 1 november is een feestdag.

Geschreven door vrb


Vorig bericht

Geen categorie

WAT EEN VRB WEEK !!! EDITIE 2022 OVERDONDEREND SUCCES!

Moe, maar voldaan kijken we terug op een fantastisch evenementenweekend op het Sint-Andreasplein in Belsele. Vrijdag was er de muziekquiz met meer dan 200 deelnemers en aansluitend het meer dan gezellige VRB Café. Zaterdag werd er uitbundig gefeest tijdens de retrofuif. Duizenden feestvierders gingen uit de bol op de tonen van onder meer Simple Minds, Snap, Anne Clark,... Kortom, VRB op zijn best! Ook zondag was meer dan een topdag […]

today14/06/2022


0%