Nieuws

Geen evenementen van VRB, wel radio uitzendingen in 2020.

today17/04/2020

Achtergrond

⚠️VRIJE RADIO BELSELE GAAT UITZENDEN IN JUNI ⚠️

Zoals jullie weten organiseert VRB dit jaar geen evenementen, maar we gaan wel radio maken van woensdag 10 tot en met dinsdag 16 juni! De hits van de jaren 80 en 90 staan al helemaal klaar voor jullie.

Je zal ons kunnen beluisteren via 97.2 FM of via de livestream op de website of onze app.

Net als de voorbije jaren plaatsen we onze studio op de hoek van het kerkplein. Uiteraard respecteren we alle corona-regels die op dat moment gelden en we hebben de toestemming van het stadsbestuur van Sint-Niklaas om radio te maken.

Met onze radio-uitzendingen willen we Belsele en omstreken verbinden. We gaan dus heel veel mensen aan het woord laten: inwoners, verenigingen, handelaars,… Vrije Radio Belsele wil er zijn voor iedereen in deze bijzondere periode! We maken er een speciale “corona-editie” van.

Wij hebben er al ongelooflijk veel zin in en kijken al uit naar woensdag 10 juni!

#samenbelsele

 

Geschreven door vrb


Vorig bericht

Nieuws

Vesta krijgt cheque van 1.000 euro van V.R.B.

Eén van de evenementen in de kermis week van vorig jaar was de motorrit, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Bij de editie van 2019 was het tehuis voor volwassenen met een beperking Vesta het goede doel. De ploeg van Vrije Radio Belsele heeft nu een cheque van maar liefst 1.000 euro overhandigd aan Vesta. “En daar zijn we enorm blij mee. Het is altijd fijn om vanuit […]

today21/02/2020


0%