win

1. V.R.B. beloont zijn trouwste luisteraar met een fantastisch prijzenpakket t.w.v. 2500 euro !!! (Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt om 18u30 bekend gemaakt!)

 

Luisteren is de boodschap, want op donderdag 10, vrijdag 11, zaterdag 12, zondag 13 en maandag 14 juni draaien we met de regelmaat van de klok ” De Haier-Rebus”! Let goed op, want elke dag is het een andere opgave. Vorm met de letters het woord dat we zoeken en registreer je oplossing via het antwoordformulier op www.vrijeradiobelsele.be/win voor dinsdag 15 juni 16u . (opgelet : maximaal één deelname per persoon).
Dinsdagavond 15 juni om 18u30 maken we tijdens de slotshow de winnaar bekend!

Onze trouwste luisteraar gaat naar huis met de zuinigste A+++ (Tripple Plus) No Frost 3 deurs-koel-vriescombinatie van de Belgische markt, een ultrastille A+++ (Tripple Plus) energiezuinige was-droogcombinatie met Direct-Motion technologie en anti-bacteriële behandeling én een Staande vriezer met no Frost technologie, omkeerbare deur én Soft-Touch-Led-bediening!

VRB_2021_Haier_01

 

 

2. Win een all-in-one pc Van HP
Vraag  vanaf 9 juni je verzoeknummer aan bij VRB via studio@vrijeradiobelsele.be of via de app en maak kans op een 24inch all-in-one PC van HP ter waarde van 699 euro. We maken de winnaar bekend tijdens de slotshow op dinsdag 15 juni tussen 18u en 19u !!!!

VRB_2021_Verzoekjes_Win_02

 

 

3. Win één van de twee all-in-one pc’s Van HP
Surf naar de Facebookpagina van Radio VRB. Klik op de omslagfoto en deel hem. Doe dit voor zaterdag 12 juni 12u en maak kans op een all-in-one pc van HP ter waarde van 699 euro.
OPGELET! : Zorg voor de juiste privacy instelling. Je moet de omslagfoto delen voor iedereen. Niet enkel voor eigen vrienden! Anders kunnen wij jou “delen” niet zien en kan je niet deelnemen. De 2 winnaar’s maken we bekend op dinsdag 15 juni tussen 18 en 19u in onze slotshow . Succes!!!!

VRB_2021_Omslagfoto_Win_02

 

 

4. Win tal van leuke prijzen tijdens VRB’s bbq- en Pateekes Show.

Luister naar  de VRB’s BBQ-show op zaterdag 12 juni tussen 20u en 24u en win een BBQ-pakket met daarin bieren van Brouwerij Boelens, bbq-vlees van Alvo Supermarkt De Belie en sauzen van Devos Lemmens. Wil je zo’n pakket winnen, stuur dan een e-mail naar studio@vrijeradiobelsele.be met daarin de melding ” ik wil deelnemen aan de bbq wedstrijd” en je adres.  We leveren de pakketten aan huis tijdens de BBQ-Show

Luister naar de VRB’s Pateekes-show op zondag 13 juni tussen 14u en 18u en win een Pateekes-pakket met daarin een radiotaart van Belseels Zoet en koffie van Beans & Dreams. Wil je zo’n pakket winnen, stuur dan een e-mail naar studio@vrijeradiobelsele.be met daarin de melding “ik wil deelnemen aan de pateekes wedstrijd” en je adres.  We leveren de pakketten aan huis tijdens de Pateekes-Show.

WhatsApp Image 2021-06-13 at 12.49.00

 

 

5. Luister maandag 14 juni tussen 8 en 10u naar Jan Van den Bossche en win een Asus JBL FLIP 5 Bluetooth speaker.

6. Luister dinsdag 15 juni tussen 10 en 12u naar Nico Pauwels en win een Asus JBL FLIP 5 Bluetooth speaker.

 

Naamloos