win

1. Bingo

Neem deel aan VRB’s Bingo op maandag 10 juni en win als hoofdprijs een elektrische fiets ter waarde van 1399 euro, geschonken door Fietsen Stefaan uit Belsele!

Maak tevens kans op 1 van de 2 ballonvluchten geschonken door Airman. Eén Lenovo tablet, 8 Hoover stofzuigers, 3 tablets van Acer en nog andere talrijke waardevolle prijzen.

Naamloos

56158016_10161597407165537_8548704065599569920_o

 

Naamloos

 

2. Muziekquiz

Doe mee aan VRB’s Muziekquiz (volzet) en maak, ONGEACHT DE RANGSCHIKKING, kans op mooie prijzen!

Iedereen maakt dus kans op een mooie waardevolle prijs. Wat dacht je van een HP Laptop 15.6″, een Lenovo tablet, een concertavond naar keuze voor 4 personen in concertzaal De Casino en een mountainbike! Deze prijzen kan je winnen ONGEACHT DE RANGSCHIKKING VAN UW TEAM !

Of quiz alsof Uw leven er vanaf hangt en win de hoofdprijs, een kostuum van ROY ROBSON (naar keuze) t.w.v. 500 euro geschonken door kleding De Waele! Vanaf plaats 15 kan je nog talrijke multimedia gadgets, zoals o.a. bluetooth speakers,… van JAM, winnen !

“Hey… VRB…doe ne keer zot voor uwe 35ste verjaardag” ;-)

Naamloos

prijzen quiz

 jam

3. V.R.B. beloont zijn trouwste luisteraar met een fantastisch prijzenpakket van Haier  t.w.v. 1500 euro !

Luisteren is de boodschap, want op donderdag 6, vrijdag 7, zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 juni draaien we met de regelmaat van de klok ” De Haier-Rebus”! Let goed op, want elke dag is het een andere opgave. Vorm met de letters het woord dat we zoeken kom met je oplossing op dinsdag 11 juni tussen 5 uur ‘s morgens en 5 uur ‘s namiddags naar de V.R.B.-studio op het dorpsplein en registreer je. (maximaal één deelname per persoon).

Dinsdagavond 11 juni om 18u30 maken we tijdens de slotshow de winnaar bekend! Onze trouwste luisteraar gaat naar huis met een 32” smart TV, een A++ No Frost koelkast en vriescombinatie (108 liter nettto inhoud vriesgedeelte) en een A+++ -40% energiezuinige wasmachine (10kg)  van Haier !

hoofprijs

 

4. Kom naar VRB’s Retrofuif 2019 en maak kans op een HP Envy 34″ Curved All in One pc t.w.v 2099 euro, 1 Lenovo tablet of 1 van de 2 ballonvluchten geschonken door Airman.

Kom op zaterdag 8 juni naar de Retrofuif en “check in” via Facebook op VRB’s Retrofuif 2019. Uit al wie dit doet trekken we om 24u één winnaar voor een Lenovo tablet, om 00u30 twee ballonvluchten (2×1) en om 1u gaat hij of zij die avond naar huis met een  HP Envy 34″ Curved All in One pc t.w.v 2099 euro. Heel belangrijk !!! Je moet aanwezig zijn en jouw identiteitskaart kunnen voorleggen…..

“Hey… VRB…doe ne keer zot voor uwe 35ste verjaardag” ;-)

retrofuif prijs

 

5. Deel de omslagfoto van de RADIOVRB Facebookpagina en maak kans op een HP 15.6″ LAPTOP.

Surf naar de Facebookpagina van RADIOVRB. Klik op de omslagfoto en deel hem. Doe dit voor maandag 10 juni  12u en maak kans op een HP 15.6″ LAPTOP .

OPGELET : Zorg voor de juiste privacy instelling. Je moet de omslagfoto delen voor iedereen. Niet enkel voor eigen vrienden! Anders kunnen wij jou “delen” niet zien en kan je niet deelnemen. De winnaar maken we bekend op dinsdag 11 juni tussen 18 en 19u in onze slotshow.  Succes!

 

6.  Kom naar VRB’s Kidsfestival  en/of Vedettenparade en maak kans op prachtige prijzen!

Vrije Radio Belsele gooit dit jaar met prijzen tijdens de evenementen. Op zondag 9 juni kan je tijdens de kinderdisco en het optreden van De Ketnetband 5 tablets van Acer winnen. ‘s Avonds geven we tijdens de Vedettenparade een tablet van Lenovo en een laptop van HP weg! Alweer een reden om op zondag 9 juni langs te komen bij VRB in Belsele.

laptop hp

 

7. Luister naar VRB en maak kans op één van de drie ballonvluchten geschonken door FIX Service.

Luister op woensdag 6, donderdag 7 en vrijdag 8 juni naar VRB en maak telkens in het programma van Filip en Guy kans op een ballonvlucht geschonken door FIX Service. Doe mee aan de wedstrijd die je hoort tussen 20 en 22u. Succes!

Fixbanner1_(2)

8. Twee stofzuigers te winnen bij de motorrit van VRB

Vrije Radio Belsele viert de tiende editie van de radio- en evenementenweek onder meer met een flink pak prijzen. Zo kunnen de deelnemers aan de motorrit een stofzuiger winnen. We verloten er eentje onder de deelnemers van de kleine rit en eentje onder de deelnemers van de grote rit. We maken de winnaars bekend tijdens de slotshow op dinsdag 11 juni tussen 18u en 19u.

hoover LA-71