win

win hp 2

1.LAAT VAN JE HOREN OP VRB! 

Hoe heb je de afgelopen maanden beleefd? Ben je al die tijd blijven werken? Heb je hulp gekregen van iemand? Wat is het eerste wat je gaat doen als we ooit terug ‘normaal’ contact mogen hebben met familie of vrienden?

Deel jouw boodschap met de luisteraars van Vrije Radio Belsele. Stuur een Whatsapp-spraakbericht naar 0456/21.24.37. Hou het kort en begin het bericht met jouw naam en woonplaats.

Je hebt tijd tot zondag 15 juni 12u om jouw bericht in te spreken. Als je dat doet maak je meteen kans op een Envy laptop van HP ter waarde van 899 euro. We maken de winnaar bekend tijdens de slotshow op dinsdag 16 juni tussen 18u en 19u.

vrb-whatsapp-03

 

2. DEEL DE OMSLAGFOTO VAN DE  RADIOVRB FACEBOOKPAGINA.

Surf naar de Facebookpagina van RADIOVRB. Klik op de omslagfoto en deel hem. Doe dit voor zaterdag 13 juni  12u en maak kans Envy laptop van HP ter waarde van 899 euro.

OPGELET : Zorg voor de juiste privacy instelling. Je moet de omslagfoto delen voor iedereen. Niet enkel voor eigen vrienden! Anders kunnen wij jou “delen” niet zien en kan je niet deelnemen. De winnaar maken we bekend op dinsdag 16 juni tussen 18 en 19u in onze slotshow.  Succes!

3. VRAAG EEN PLAATJE AAN BIJ V.R.B. EN WIN EEN LAPTOP VAN HP.

Vraag  vanaf 10 juni je verzoeknummer aan bij VRB via studio@vrijeradiobelsele.be of via de app en maak kans op een Envy laptop van HP ter waarde van 899 euro. We maken de winnaar bekend tijdens de slotshow op dinsdag 16 juni tussen 18u en 19u.

vrb-verzoekjes-win-01

 4. GEBRUIK #SAMENBELSELE ALS HASHTAG EN WIN EEN ENVY LAPTOP VAN HP.

Voeg de hashtag #samenbelsele toe aan het eender welk bericht op Facebook, Instagram en Twitter. Maak zo kans op een Envy laptop van HP ter waarde van 899 euro. Hoe meer je de hashtag gebruikt, hoe meer kans je maakt. Tijdens de slotshow van onze radio uitzendingen op dinsdag 16 juni tussen 18u en 19u kom je te weten of je gewonnen hebt.

vrb-samenbelsele-01

 

WIN EEN BBQ-PAKKET BIJ VRB.

Luister op zaterdagavond 13 juni van 20u tot middernacht naar de BBQ-Show en win een BBQ-pakket met daarin bieren van Brouwerij Boelens en sauzen van Devos Lemmens. Wil je zo’n pakket winnen, stuur dan een e-mail naar studio@vrijeradiobelsele.be met daarin jouw naam, adres en telefoonnummer. Een onschuldige hand kiest de winnaars en we leveren de pakketten aan huis tijdens de BBQ-Show.

WIN EEN ORIGINEEL PATEEKES-PAKKET BIJ VRB.

Luister op zondagnamiddag 14 juni van 14u tot 18u naar de Pateekes-Show en win een Pateekes-pakket met daarin een radiotaart van Belseels Zoet en koffie van Beans & Dreams.  Wil je zo’n pakket winnen, stuur dan een e-mail naar studio@vrijeradiobelsele.be met daarin jouw naam, adres en telefoonnummer. Een onschuldige hand kiest de winnaars en we leveren de pakketten aan huis tijdens de Pateekes-Show. Zorg er dus voor dat je telefonisch bereikbaar bent.

 

win haier

 

Luisteren is de boodschap, want op donderdag 11, vrijdag 12, zaterdag 13, zondag 14 en maandag 15 juni draaien we met de regelmaat van de klok ” De Haier-Rebus”! Let goed op, want elke dag is het een andere opgave.

Dinsdagavond 16  juni om 18u30 maken we tijdens de slotshow de winnaar bekend! Onze trouwste luisteraar gaat naar huis met een een A++ No Frost 3 deurs-koelvriescombinatie met LED en omkeerbare deur,  een ultrastille 10kg A+++ (triple plus) energiezuinige wasmachine met Direct-Motion technologie en anti-bacteriële behandeling  én een 8kg A++ Design droogkast met zowél Direct-motion àls anti-bacteriële behandeling !